DA ska göra klibbor

”En finne i röven på makten”; en bestämd kvinna med  vapen i hand.  ”Att rösta är bara käbbel”; en leende Stefan Löfven med censurerade ögon. Så ser två av våra klistermärken ut. Klistermärken som vi och våra vänner sätter upp på elskåp och lyktstolpar överallt i våra närområden. Men nu börjar lagren sina. Vi behöver fler!

Därför tänkte vi höra lite med dig som läser innan vi beställer nästa bunt. Än så länge har vi inte bestämt vilka designer vi ska använda. Kanske en gullig krokodil? Kanske en design där KÖTT är framträdande? Kanske våldsestetik, men bara i pastell? Tanken är att du får skicka in egna designer. Har du något häftigt som ligger och väntar på datorn? Skicka in. Eller är du peppad och vill designa någonting från grunden? Kör. De enda kraven vi har är att bilden ska vara en högupplöst och i formatet .jpg eller .png, rektangulär/kvadratisk till formen och att ”direktaktion.nu” ska vara synligt i bilden.

Möjligheten finns att det inte bara blir klibbor av detta. Vi har funderat på att göra lite DA-merch. Vi snackar tygpåsar, kanske affischer, och varför inte pins?

Skicka in dina idéer och designer till direktaktion@suf.cc!